Unwork

Als je Escape Rooms te gek vindt …

Dan heb je in ieder geval één eigenschap met ons gemeen. Young professionals bij SYSQA zijn analytisch sterk en vinden het leuk om daarin te worden uitgedaagd. Buiten het werk organiseerde Annelieke van den Berg een confrontatie tussen twee teams in een Escape Room.

“De oproep op intranet leverde veel enthousiaste reacties op. We zijn uiteindelijk met twee fanatieke teams naar Real Life Escape in Maarssen gegaan. Bepaald geen makkelijke Escape Room, want de kamer heeft het beperkte slagingspercentage van slechts 7%. Rustig beginnen, daar doen wij niet aan. Wij houden wel van een uitdaging,” zegt Annelieke lachend.

“Het was inderdaad geen makkie en leverde af en toe de nodige mentale kreukels op. Voor team 1 is het mysterie van de verdwenen Martha voorlopig nog altijd een raadsel. Team 2 wist gelukkig wél de eer van SYSQA hoog te houden. De werknemers bij The Real Escape waren blij om eindelijk weer eens een winnaarsgroep te hebben. Met nog 1:38 minuut over op de timer wist team 2 te ontsnappen. Zij konden genieten van de verdiende prosecco.

Het was een geslaagde activiteit. Er zal vast een vervolg komen met hopelijk nog meer teams”, besluit Annelieke.

  • Team 1, met als tweede van links Annelieke van den Berg
  • Het winnende team 2

Vacatures voor young professionals

Had je graag mee willen doen? Check hieronder onze vacatures en wie weet zit jij de volgende keer in een van de deelnemende teams!